VERZENDEN

De levering van onze jurken is ca. 8 weken en geschiedt via PostNL.

Dit is een indicatieve levertijd die afhankelijk van de jurk en periode van bestellen kan afwijken. Uiteraard proberen we de jurk altijd binnen de indicatieve levertijd te leveren.

Waarom duurt de levering van trouwjurken 8 weken?

We leveren maatwerk wat speciaal voor u wordt gemaakt. Het maken van aanpassingen neemt tijd in beslag. Om de kwaliteit hoog te houden en aan alle wensen te kunnen voldoen neemt het maken van de jurk tijd in beslag.

Spoedlevering is voor de meeste jurken mogelijk. Zie ”veelgestelde vragen”. De jurk wordt dan in 4-6 weken geleverd. Als u gebruik wenst te maken van deze service kunt u contact met ons opnemen.

Krijg ik ook een bevestiging zodra het product wordt verstuurd?

Zodra het product wordt verstuurd krijgt u een bevestigingsmail dat het door u bestelde product is verzonden. Na bevestiging zal het product meestal binnen 24 uur worden bezorgd door postNL.

Wat kost de verzending?

De verzending is voor u gratis!
Er worden standaard geen verzendkosten berekend over uw bestelling. Dit geldt voor standaard verzending binnen Nederland voor alle bestellingen!

Pakketbetaalservice (rembours):
U kunt uw pakket ook met de pakketbetaalservice versturen tot een aankoopbedrag van €500,-. U betaalt bij ontvangst aan de postbezorger. De kosten hiervoor zijn €30,-. Dit is alleen mogelijk voor verzending binnen Nederland.

postnl.png

RETOURNEREN

Na ontvangst van uw bestelling dient u aan ons kenbaar te maken of u het product wenst te retourneren. Het is alleen mogelijk om een artikel retour te sturen nadat u van ons een bevestiging hierover heeft ontvangen.

U dient binnen 14 dagen na ontvangst kenbaar te hebben gemaakt als u een artikel wenst te retourneren.
Daarnaast moet het artikel voldoen aan een aantal voorwaarden.

Infinity Bridal accepteert alleen retourzendingen indien:

  • Het product geheel compleet, indien mogelijk in de originele verpakking en in originele staat is.
  • Het product ongebruikt is.
  • Het product schoon is.
  • Het product het originele label heeft.

U betaalt zelf de kosten voor retourneren. Infinity Bridal is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging tijdens het retourneren. Geef eventuele gebreken altijd vòòr retourzending aan ons door.

Wanneer de retourzending niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoet kan Infinity Bridal hiervoor een vergoeding inhouden.

Wat mag niet worden geretourneerd

Maatwerk mag niet worden geretourneerd.
Al onze trouwjurken zijn maatwerk.
Intieme producten mogen niet worden geretourneerd.
Sommige producten welke speciaal voor u worden gemaakt mogen niet worden geretourneerd. In dit geval zal u hiervan vooraf op de hoogte worden gebracht.

Bestelling annuleren

U kunt uw bestelling binnen 24 uur kostenloos annuleren zolang deze niet is verzonden.
Maatwerk kan doorgaans niet worden geannuleerd. In dit geval adviseren we u direct contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.